Avsnittsammanfattning – Vecka 35 Del 2 & Vecka 36

Snart kommer det komma lite mer serier att lägga till på mitt veckoschema vilket jag ser fram emot. Vissa av serierna som kommer är ju dom som jag gillar mest, för dom som jag ser på nu är kvalitén inte den bästa på de flesta av serierna det är nog bara Roswell som är riktigt bra, så jag ser fram emot att alla Chicago serierna ska komma igång och Grey’s Anatomy.

Jag vet inte vad jag ska säga om Riverdale just nu. Hela grejen med att dom letade efter Hirams palladium i Blossoms gruvor var ointressant och att dom alla på köpet utsattes för farlig gas gjorde inte avsnittet bättre. Vad Jughead håller på med vet jag inte och hela grejen med att han tog droger och hamnade i kloakerna känns ju bara för skruvat för att man ska orka med det oavsett som det nu är sant eller inte. Nej Riverdale behöver rycka upp sig… det som fungerade rent storymässigt var Betty och hennes jakt efter sin syster även om den också är ganska skruvad.

DC’s Legends of Tomorrow åkte tillbaka i tiden och vi fick lära oss mer om Spooner dock så känns det nu som att hon har lite problem efter Constantin och Bishop förstörde the fountain. Nu ska ju både Mick och Constantin lämna serien men jag hoppas inte att det sker genom att båda dör… Dock är det här ju en serie som konstigt nog kommer undan med typ allt som dom hittar på, ett avsnitt kvar av säsongen så det ska bli spännande att se hur dom kommer att knyta ihop det!

Jag gillar att Connor är på sin vakt i Chesapeake Shores, jag hoppas bara att han fortsätter att vara det även Abby inte verkar se allvaret i det som han säger. För att hans kollegor är ute efter något är minst sagt uppenbart. Men det känns bra att dom verkar ha hittat något typ av bevis för att Mike är oskyldig. Tyvärr var det lite för lite av Evan i avsnittet, men hoppas på mer nästa vecka, jag gillar också Luke och jag trodde först att han skulle få problem men det verkade lösa sig, för den här gången….

Jag säger det varje vecka, men shit vad bra Roswell New Mexico är! Jones är så creapy men ändå så intressant! Just nu känns han ju omöjlig att vinna över och att han är Michaels pappa?! WHAT! Allt är så skruvat just nu fast på ett bra sätt! Eller att Maria ligger i koma och att Jones håller på att få reda på det han vill är ju inte bra, men spännande! Alex har nu också hittat Kyle vilket känns bra även om han nu också ligger medvetslös men jag hoppas att han vaknar upp snart, för dom två är ett bra team!

Måste nog säga att Stargirl inte riktigt levererar den här säsongen, eller den gör det i typ vart annat avsnitt. I förra säsongen så var det mycket fokus på karaktärerna men det känns som att dom lite tappat det som gjorde serien så speciell och ni mest bara fokuserar på Courtney och hennes familj medan de finns så många andra som man vill följa och veta mer av. Jag tycker också som att det känns som att dom vill berätta så himla mycket i varje avsnitt men ändå så avslöjas inte mycket alls.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer