Avsnittsammanfattning – Vecka 35

Efter förra året så tycker jag att det känns väldigt skönt med att det kommer något avsnitt per dag. Än så länge är det också en hanterbar mängd som kommer ut så att man också kan hinna se lite andra serier vid sidan av vilket jag också gillar att ha tid med.

Chesapeake Shores levererade en väldigt bra ersättare till Jesse nämligen Robert Buckley som jag nog inte sett i något sedan One Tree Hill men jäklar vad jag saknat att se honom insåg jag och jag tror verkligen att hans karaktär kan bli riktigt kul att följa! Jag gillar också hur Mick hanterade Kevins gamla kompis, både att han gav honom ett jobb och accepterade att han hade suttit i fängelse. Connor var också vaken och insåg att firman jobbar med sin familjs fiende så jag hoppas verkligen att han är vaken och inte blir utnyttjad!

Finns att se på Netflix

Ett så märkligt avsnitt av DC’s Legends of Tomorrow som att Sarahs kidnappade nu har 3d printat sig själv på skeppet och tagit kontroll över det genom att tanka över Sarah på sig själv. Dessutom har han nu kontroll över Constantine och det kan gå illa och Mick har fått sina alien bebisar så det hände en hel del. Dock måste jag säga att jag inte alls är så negativ till Kidnapparen jag tycker att han är underhållande och det beror på vilken skala av jävligheter som han kommer ställa till med…

Finns att se på Netflix

Jag har lite svårt att uppfatta i vilken riktning Stargirl ska ta. Det känns som att det hoppas en hel del åt olika håll i de olika avsnitten. Men det kanske kommer att falla på plats om ett tag avsnitten är i sig ändå ganska underhållande. I det här avsnittet så var förra säsongens skurkar tillbaka för att se sin dotter spela en viktig match dock gick det inte som planerat och där måste nog den gemensamma nämnaren för alla avsnitten vara Cindy som verkar ha en plan som vi andra inte riktigt har fått koll på än.

Finns att se på HBO Nordic

Jag har kanske lite tröttnat på Supergirl men det här avsnittet var helt okej och jag gillade att den hade fokus på Alex flickvän så att man fick lära känna henne lite mer. Att hon tänker ta över sin brors roll känns lite löjligt. Men jag vill att dom ska adoptera den lilla alien flickan som bodde i hemmet som dom stängde ner, väntade på det under hela avsnittet. Tror dock att det kommer eftersom dom fokuserade så mycket på tjejen utan att hon hade någon riktig handling.

Finns att se på HBO Nordic

Just nu undrar jag varför vi inte får se mer av Alex i Roswell New Mexico, jag tycker att hans story verkar vara så himla spännande, samtidigt som jag verkligen vill se honom med Michael. Jag tyckte att det kändes för lätt att bli av med Jones samtidigt blev jag faktiskt förvånad över att det var Jones som gick omkring på stan och inte Max, men jäklar vilken skådespelarinsats det var där. Nu hoppas jag bara att dom hittar Kyle asap!

Finns att se på HBO Nordic

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer