Avsnittsammanfattning – Vecka 3 del 3 & Vecka 4

Det är en härlig mix av massa olika typer av serier vilket jag tycker är bra. Jag gillar variationen som jag har just nu. Jag är också väldigt glad över att snowpiercer är tillbaka, det är en så bra serie som jag jag verkligen har saknat även om det var ett tag sedan jag såg den sist och hade lite svårt att hänga med…

Det här avsnittet av A Discovery of Witches utspelar sig i New Orleans (vilket verkar vara ett vampyr näste med tanke på att the Originals utspelar sig där): Matthew verkar dessutom inte vara så populär där efter att han varit i ett bloodrage mood utan att ha kontroll på läget, men efter många om och men så har han fått med sig dom på sin sisa vilket nog är bra och nödvändigt inför framtiden.

Kul med lite nya karaktärer i Euphoria, dom verkade ju ganska lugna och förhållande vis normala så det ska bli kul att få följa dom. Sen tillhör jag nog en sällsynt skara som gillar Nate och Cassie tillsammans. Jag tycker att dom har någon knotigs kemi och jag vill se mer av dom. Sen tycker jag inte om att se Cassie vara så osäker och ha ett så stort hävdelsebehov. Men det är något som hon behöver arbeta på och troligtvis utan någon kille vid sin sida. För hon bryr sig för mycket om vad dom tycker.

Det tar lite tid att lära känna karaktärer i tv serier och det är där jag är i Good Sam nu. Jag blir konstant chockad över hur elak och självisk hennes pappa är. Visst vill han ha tillbaka sitt jobb, men att gå in för att förstöra och sabotera för sin egen dotter mer än chockerande och han tappar ju allas respekt på köpet. Men det är som att han har sina vänner i sitt lag och tror att han kan göra vad som helst. Men med tanke på hur fult han spelar gillar jag ändå att hon tar i på riktigt nu….

Snowpiercer är till min stora glädje tillbaka! Jag älskar verkligen den här serien, dock kände jag att det tog lite tid för mig att komma in i den innan jag kom in i avsnittet. Hade nog varit bra med en reecap med det som hände i förra säsongen. Men i alla fall så gav dom sig ut i kylan för att ta prover och där verkar det som att dom stötte på en annan människa som lever. I mitt galna sinne så gick jag igång och fick för mig att det var Mel, men varför skulle hon ge sig på Leyton, oavsett så längtar jag till nästa avsnitt…

Äntligen fick vi följa våra DC’s Legends of Tomorrow karaktärer, även om de kanske inte helt var sig själva efter att ha hamnat i någon typ av dokusåpa från helvetet. Men det var ändå väldigt spännande deras nya personligheter och hur dom hanterade det. Jag skulle nog säga att jag gillade alla utom den nya Gideon, så jag är ändå glad att dom är tillbaka till det normala och att Behard som fick bli hjälten. Nu är bara frågan hur dom ska komma vidare med tanke på att dom är fast i Constantins hem….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar