Avsnittsammanfattning – Vecka 3 del 2

Kul med många avsnitt under vecka 3. Nu verkar det dock som att många har gått på paus så det är ändå tur att en massa andra serier har börjat och att det hela tiden kommer mera.

Jag tyckte faktiskt lite synd om Max det kändes som att han inte kunde göra något rätt. Dessutom återvände dom fort som fasen tillbaka till New Amsterdam efter nyheten om Vijay har gått bort. Jag hoppas också verkligen inte att Lauren kommer att sluta, men nu betyder ju inte sluta att sluta serien, i alla fall inte om man ska ta Max och Helen som exempel.

Finns att se på Viaplay

Jag viste att något hade hänt med Sarah efter förra avsnittet av Superman & Louis. Jag trodde kanske inte att hon hade kysst en annan tjej men blev inte heller helt förvånad. Vi får väl se hur det går Jordan. Intressant också med superman dopingen som verkar spridas samtidigt som Superman själv inte mår så bra, jag börjar fundera på om regeringen har något med det att göra….

Finns att se på HBOmax

Stackars Ethan han har inte haft det lätt den senastes tiden i Chicago MED och även om han är läkare kan det inte vara lätt när en förälder blir sjuk. Jag blir också bara mer och mer övertygad om att Dylan faktiskt är pappan till den sjuka pojken. Jag blev också så arg över den gravida kvinnan som vägrade att ens få blod från någon som var vaccinerad att hon faktiskt dog istället! Dock väldigt bra poäng av Chicago MED att göra!

Finns att se på Viaplay

Jag har klagat lite på Stellas beteende i Chicago Fire och att hon nu hade lite att bevisa. Det tyckte jag att hon gjorde i det här avsnittet. Hon räddade Pelham som verkligen inte förtjänade behandlingen som han fick. Dessutom åkte den svinga chefen ut vilket också var tillfredställande på en hög nivå… Mot alla odds så gillar jag också Evan och Violet men dom är riktigt fina tillsammans.

Finns att se på Viaplay

Jag gillar ju verkligen Hank även om han är den minst ärliga i Chicago PD gänget. Men jag älskar nu när han jobbar med Jay som kanske är den ärligaste av dom alla. Hanks CI som vi fått möta i några avsnitt nu gillar jag också och önskar att vi hade kunnat få se mer av henne i en större roll och jag hoppas verkligen att hon överlever. Även om det inte skulle förvåna mig om hon inte gör det.

Finns att se på Viaplay

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar