Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Avsnittsammanfattning - Vecka 3

Jag förstår faktiskt inte hur NBC tänker kring chicago serierna. Förra veckan kom ett avsnitt och denna veckan paus igen, antar att de kan ha haft att göra med Biden och politiken, men för en serietittare blir det jobbigt, men nu börjar det ändå starta mer serier och CW börjar leverera vilket jag uppskattar!

The Baker and The Beauty – Säsong 1 - Avsnitt 5 & 6

Jag måste säga att jag verkligen njuter av varje avsnitt av The baker and the beauty. Det är så hög feelgood nivå på avsnitten och man mår bra efter att ha sett ett avsnitt. Även om det nu kanske börjar bli mer problematiskt när dom är ute ur sin lilla bubbla och alla vet att Noa och Daniel är tillsammans. Reportern som jagar Vanessa kommer bara leda till problem och någon stans så gillar jag henne även om hon kan vara sjukt jobbig och besatt av Daniel. Tycker att hon och Matteo passar mycket bättre tillsammans. Känns som att han behöver henne, framför allt efter musikproducenten som han träffade helt krossade honom

Jag beundrar verkligen Natalie som står på sig och vågar vara den hon är. Blev också så imponerad av hennes mamma i några minuter innan hon förstörde allt. För Natalie är ju supergullig, men hon tillåter ju inte att någon bråkar med henne eller framför allt hennes familj.

Lewis vill ju väl men han är lite jobbig, samtidigt som jag tycker väldigt synd om honom, men att skjuta upp behandling för att ta hand om Noa är bara galet och oansvarigt. Även om hon verkligen behöver honom nu när hennes pappa försöker ta över hennes företag.

Att Noa och Daniel skulle få lite problem var ju också en självklarhet allt kan inte vara guld och gröna skogar. Samtidigt som hon inte kan ta för givet att Daniel ska följa med henne överallt så vill jag ju ha dom tillsammans i serien. Jag tycker dock att det är bra att hon ville ta hand om sin pappa själv, men jag hoppas inte att det betyder att dom gör slut. För även om Daniel behöver jobba hemma så kan han ju åka och hälsa på. Senare när hon är på plats under filminspelningarna. Samtidigt som jag faktiskt tycker att Daniels familj är lite hård, dom kan ju inte ta för givet att han ska jobba på familjeföretaget hela livet….

Jag blir ju så glad när mina serier kommer tillbaka och det gäller även Riverdale även om det är en serie som jag börjat tröttna på lite. Det känns kanske inte helt som en ny säsong som startade utan kanske mer som dom försöker snyta ihop säcken från förra säsongen. Både med att lista ut vem som har gjort filmerna och Archies och Veronicas förhållande. Jag måste dock säga att gillar tanken på Betty och Archie, har sedan avsnitt 1 gillat tanken på dom två, jag hade bara gett upp det…

Legacies är dock en serie som jag är så glad över att den är tillbaka! Det tog dock ett tag innan jag kom in i det och förstod vad som hände i förra säsongen. Eller om jag ska vara helt ärlig så tog det nog hela avsnittet men det var bara kul att se alla komma tillbaka. Josie verkar må bra och jag gillar Lizzies idé om att Josie ska får åka iväg och träffa sin mamma, men jag vill fortfarande att hon ska vara med i serien, men kanske att Caroline ska komma och hälsa på i Legacies. Så jag ser verkligen fram emot mer avsnitt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen