Avsnittsammanfattning – Vecka 2 del 2 & Vecka 3

Så kul med massa serier som kommer varje vecka och att jag dessutom hittat en ny serie att följa. Jag har ju under många år haft för många serier på mitt veckoschema vilket har gjort att jag under dom senaste åren inte riktigt har haft tid att börja se så många nya, men så är inte fallet längre och då är det kul när man kan få se något som man genuint är intresserad av. Dock har jag kanske lite för mycket sjukhusserier som jag följer nu och ingen är lika bra som Grey’s Anatomy.

Hela grejen med maskinen spökar fortfarande på Chicago MED frågan är bara hur länge det kommer att vara ett problem… Sen har vi hela grejen med Dylan och hans ”vän” och där känns det som att det finns mer historia än vad dom berättade, skulle inte förvåna mig om killen är Dylans son… Sen hade vi kanske den med obekväma middagen med Maggie och hennes dotters adoptiv föräldrar.

Finns på Viaplay

Det som jag känner att jag har lite svårt att hänga med i när det kommer till säsong 3 av A discovery of Witches är familjepolitiken i Matthews familj. Det blir lite rörigt, jag har också läst att skådespelare har bytts ut vilket inte hjälper heller, så det här avsnittet hade jag lite svårare att hänga med i än det förra.

Finns på HBOmax

Det var intressant att följa dom nya Legends of tomorrow och jag älskar vad den här serien gör med sina intron. Det var också intressant att se den andra sidan och få mer förståelse för vad som har hänt och varför dom är jagade. Dock hoppas jag att vi få se våra vanliga legender igen. Man vill ju se vart dom hamnade och hur det går för dom. Jag vill i alla fall inte ha hela avsnitt med bara robot legenderna. Eller jag tror det, det beror ju så klart hur dom gör det.

Finns på Netflix

Euphoria är en så svår och märklig serie, samtidigt som man blir väldigt fascinerad och tagen av karaktärerna. En av dom som alltid varit en favorit hos mig är Cassie, det känns dom att hon faktiskt har hjärtat på rätt ställe även om hon ganska ofta gör ganska dumma misstag. Dock finns det något med henne och Nate som jag gillar, kanske är det att han är den ultimata badboy och hon är snäll och naiv. Så jag tror att det kan bli intressant att följa.

Finns på HBOmax

Man inser redan nu att det kommer vara mycket drama i Good Sam och att hennes pappa är självisk är uppenbart. Jag älskar dock hur hon inte bara lät honom köra över henne utan att hon tig tjuren vid hornen och berättade varför hon är en bättre chef än sin pappa. Det tror jag också verkligen att hon är, han kanske är en bättre och mer erfaren kirurg, men det behöver inte vara samma sak som rätt person att vara en chef och ha personalansvar…. Det ska bli spännande att få se mer av den här serien!

Finns på Viaplay

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar