Avsnittsammanfattning – Vecka 19 del 2 & Vecka 20

Just nu får jag i alla fall ihop till ett avsnittsammanfattning i veckan även om det är svårt, samtidigt som många av serierna som jag sett på både nya och äldre serier som jag sett på har lagts ner. Den serien som jag genuint kommer att sakna är nog Roswell New Mexico. Medans Legacies och Charmed kanske är serier som jag inte kommer sakna. DC legends of tomorrow kommer inte heller tillbaka vilket inte är förvånade men ändå en serie som jag kommer sakna. Samtidigt som serier som Riverdale och The Flash som för längesedan passerat bäst föredatum får fortsätta vilket är lite bittert…

Slutet närmar sig för New Amsterdam men kaoset består. Helen verkar i alla fall må bättre och spenderar tid med sin mamma. Det verkade som att Max också hade lyckats med sitt Mission att få bort Veronica, men sådan tur hade han inte. Tror ju såklart att han kommer hitta ett sätt att bli av med henne men denna gången gick det inte hans väg. Sen har vi Iggy som nu har tagit tag i hans äktenskaps problem och pratade med sköterskan om det… gick kanske inte jättebra, men det är ändå ett steg i rätt riktning.

Jag hoppas verkligen att Pamela får stanna kvar på Chicago MED och att hon faktiskt inte är allvarligt sjuk. Hon har varit en av de nya doktorerna som jag verkligen gillat och vill ha kvar. Dylan har inte varit någon favorit hos mig och jag tycker nog att han hade passat in bättre i Chicago PD. Jag är också lite besviken över att Dr Troy bara lämnade bort sin chefs titel framför allt till någon som jag inte litar på, men det var nog ändå nästan förväntat.

Det är verkligen något med Stellas och Kellys förhållande i Chicago Fire som jag verkligen gillar. Även när dom inte är överens så hittar dom ju ett sätt att prata om det. Även om Kelly verkar lite bitter över att Stella van kampen om Gallo. Framför allt med tanke på att Gallo faktiskt kanske hör hemma i Kellys team. Sen har vi Violets nya kollega som verkligen inte är så änglalik som hon såg ut, vi visste det, men nu kom stöten. Frågan är bara hur dom ska lösa det och när Brett egentligen kommer komma tillbaka.

Jag är ändå så glad över att Kim och Adam faktiskt verkar ha hittat någon typ av bra balans igen för sitt privatliv i Chicago PD. Det var också ett väldigt spännande avsnitt även om jag tycker att själva upplösningen gick lite väl fort. Jag hade velat få mer story om mannen som fick reda på att han talat sanning som barn om sina föräldrar. Det fanns så mycket där som hade kunnat utvecklats om det fick mer tid. Men det var ett spännande och bra avsnitt, det kan vi inte komma ifrån.

CW har gått ut med vilka serier som dom lägger ner och det var många konstigt nog varRiverdale en av serierna som får fortsätta trotts att det kan vara en av dom sämsta på kanalen just nu. Det finns nämligen inte mycket som gör Riverdale sevärd just nu. Karaktärerna har tappat charmen helt och det är nog bara Betty som ens har en story som kan klassas som lite intressant. Kan också vara så att hon är den bästa skådisen i gänget. Cheryl har jag alltid gillat, men hon har hamnat utanför allt just nu och Veronica och spindelgiftet är bara löjligt…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar