Avsnittsammanfattning - Vecka 18 Del 3 & Vecka 19

För en gångs skull ligger jag väldigt bra till med alla serier. Det är fördelen när man stannar hemma i göteborg en helg. Då rullar tv hela tiden oavsett vad man gör och man hinner se så himla mycket mer än i vanliga fall.

Spännande avsnitt som vanligt av Manifest. jag tycker att den nya teorin om att alla måste följa sina callings för att kunna överleva är spännande. Jag vet inte om jag litar på schackspelaren än, men att han är en underhållande karaktär är ju omöjligt att säga något om. Man undrar ju också vad det stora molnet betyder och varför det är över forskningsanläggningen. Sen undrar jag också vad det är som Saanvi har hittat och vad det kommer att ha för betydelse för att lösa mysteriet.

Kul att dom släpper dubbelavsnitt av Manifest, det här avsnittet höll jag på att missa. Nu börjar jag ju bli lite misstänksam mot Angelina det känns lite som om hon vill ta Olives plats i familjen. Saanvi litar jag fortfarande på men jag får nog erkänna att alla andra som jobbar i det huset är jag misstänksam mot tyvärr. Jag gillade också Ben i hur han följde sina callings men jag förstår inte vad Michaelas problem är. Hon har ju brutit mot var ända regel som finns hittills. Det bästa i avsnittet var nog när Zeek kände av att Michaela var avundsjuk på Jareds nya tjej. Jag gillar ju Zeek bara inte tillsammans med Michaela…

Kan ses på HBO Nordic

En till skådespelare lämnar Grey’s Anatomy efter väldigt många år, nämligen en av mina favoriter Jackson Avery. Dock kan jag tycka att hans karaktär har blivit mindre intressant på senare år framför allt efter april lämnade serien. Den här gången tar dom inte heller död på karaktären utan han flyttar och dessutom fick han med sig både April och Harriet så där fick han ett riktigt lyckligt slut vilket känns bra. Så även om det är synd att han försvinner så är jag nöjd över hur det gick till. Vi fick också glädjande besked i veckan, jag har varit rädd att Säsong 17 skulle bli den sista, men nu är det officiellt att det blir en till säsong.

Kan ses på Discover +

Jag tyckte att det var väldigt kul när New Amsterdam började gå igen. Men nu tycker jag att det börjar bli lite tjatigt, i varje avsnitt ska Max lösa hela världens problem, dock blir det löjligt tillslut. Visst är det bra att de tar upp problem så som utanförskap, rasism och klimatförändringar. Men nu känns det snarare som att man ser på en politisk serie än en dramaserie. Dock är storyn om Iggy intressant med stakern även om det är väldigt obehagligt när han går på barnen.

Kan ses på viaplay

Det positiva i avsnittet är att Supergirl nu är tillbaka. Annars tycker jag att det är lite jobbigt när samma sak upprepar sig hela tiden och man inte vet vad som är sant eller en dröm. Tillslut insåg jag ju att vi skulle se allas värsta mardrömmar upprepa sig gång på gång och då började mitt intresse att dala lite. Men hoppas på en nystart och ny handling nu när Kara är tillbaka.

Kan ses på HBO Nordic

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer