Avsnittsammanfattning – Vecka 18 del 2 & Vecka 19

Nu börjar sakta men säkert serier gå på paus för sommaren eller så närmar det sig. Denna veckan går Good Sam på paus. Lite tråkigt att få mindre serier att se på, samtidigt så får jag mer att göra på jobbet och då kan det vara skönt att serierna inte bara läggs på hög….

Man kan nog säga att vapenvilan i Good Sam mellan just Sam och hennes pappa är över. Det är också uppenbart att alla föredrar Sam som chef och jag förstår att det är något som sårar Rob. Men samtidigt tycker jag att han borde vara stolt över sin dotter. Hela grejen med affären mellan Rob och Vivian avslöjades mycket fortare än vad jag har räknat med och jag vet själv inte vad jag tycker om den än…

Avsnittets höjdpunkt av Superman & Lois var ändå när Clark berättade för Lana att han är superman. Dock Har jag tröttnat på barnens kärleksdrama. Dels för att jag kanske inte tycker att Jordan och Sarah har någon direkt kemi även om det var gulligt när han trånade efter henne. Johnathan gillar inte bra tjejer och så blir dom sur att dom måste hålla familjehemligheten… Att Jordan skrev ett brev till Sarah där han berättade hemligheten gjorde mig bara irriterad, det är inte hans hemlighet att berätta utan en familjefråga som handlar om allas säkerhet…

Det här låter nog lite hemskt av mig men jag bryr mig inte så mycket Landon blir kvar i sin lilla mellan värld i Legacies, bryr mig faktiskt inte så mycket om han och Hope. Det som intresserar mig nu är storyn med alla gudarna. Faktiskt från båda sidorna, jag vet ju inte riktigt vilken fot jag ska stå på, är Ben god eller ond, jag tror god. Sen har vi hans pappa. Visst är jag lite fundersam över hans motivering att död Hope och jag vet inte om jag tycker att den storyn verkar intressant. Dock tycker jag att han är en intressant karaktär.

Jag önskar att jag förstår vad den här säsongen av Riverdale faktiskt handlar om. Den ena storyn är galnare än den andra och nu är tydligen magi inblandat. Ni som följer min blogg vet att jag inte har något emot det övernaturliga, dock måste det kännas naturligt och det gör det inte här. Allt ifrån spindel giftet som dödade en person till allt som hade med böckerna och ”förbannelsen” att göra. För mig är det helt enkelt svårt att få avsnitten att ha något vettigt sammanhang.

Så fort man börjar gilla Rob i Good Sam gör han något för att man lika snabbt ska börja ogilla honom igen. Jag kan ju hålla med om att Sam till viss del stal sin pappas operationside och är lite naiv i att hon inte själv inser det. Samtidigt hugger han folk i ryggen som när han tog sin ex frus jobb eller var missunnsam när Sam var chef. Sen har ju Sam ett komplicerat kärleksliv men vad kan man annars förvänta sig av en säsongsfinal egentligen. Nu håller jag bara tummarna att vi får en till säsong.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar