Avsnittsammanfattning - Vecka 18 Del 2

Härligt med lite mer serier igen. Jag gillar ju när det finns lite att beta av samtidigt som jag uppskattar att hinna med lite maratonprojekt också. Vilket jag gör nu när jag är permitterad men frågan är ju vad som kommer att hända sen när livet ska återgå till det normala. Men det är ett senare problem nu får jag bara njuta av att jag hinner se mycket på serier helt enkelt!

Legends of Tomorrow är tillbaka och jag tyckte att förra säsongen var riktigt bra så jag har helt klart höga förhoppningar på denna också. Nu är det precis som med väldigt många andra serier i år längesedan man såg serien senast och därför tar det lite tid att komma in i den igen. Jag får väl helt ärligt erkänna att jag hade stora problem att komma ihåg vad som hänt innan. Men Gary var visst en alien och allt var som vanligt ganska galet. Så jag är glad att den är tillbaka men behöver nog några avsnitt till att landa lite i det.

Kan ses på Netflix

Det var ju en jäkla tur att dom inte tog bort frosts krafter i The Flash. Nu har dom ju ändå möjligheten att få ut henne ur fängelset. Jag fick också lite problem med speedforce personen som verkligen inte har kompetens att prata med folk. Dessutom verkar hon ju inte riktigt vara på hans sida som hon ville utge sig för. Får nog erkänna att jag hade svårt att hålla fokus under avsnittet det var inte jätteintressant helt enkelt!

Natalie tar priset som Chicago MED mest irriterande läkare genom tiderna och den nya läkaren Dean som känns ganska farlig om jag ska vara helt ärlig. Jag hoppas att Will listar ut att Natalie ligger bakom stöden av pillren som hon tog från honom, det känns ju som att han anade något i alla fall. Sen måste jag ändå säga att Sharon gick lite för långt, denna gången gick det bra, men hade det varit någon av de andra läkarna hade dom verkligen fått skit för samma sak som hon gjorde…

Riktigt bra avsnitt av Chicago Fire. Jag gillar hur Stella fick vara hjälten som fick hjälpa tjejen som ringde in och frågade efter henne. Sen hade vi Brett och Casey, jäklar vad dom håller på och jävlas med oss tittare men jag säger som tidigare att det bara är en tidsfråga innan något händer där. Herman och Cruz duell kan ha varit det roligaste i avsnittet, att Herman skulle vinna var så självklart och jag älskade hur han väntade in Cruz så han fick en chans…

Något som jag gillar med Chicago PD är hur Kim och Adam alltid hittar tillbaka till varandra, även om det bara är som vänner. Att hon valde honom som personen som skulle ta hand om Michaela om något skulle hända henne var så fint. Kim var också då bra när hon tar hand om henne och försöker får henne att bli mindre rädd. Men det går inte att komma ifrån att jag förväntar mig hela tiden att någon ska komma och leta efter henne.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer