Avsnittsammanfattning – Vecka 17 Del 2 & Vecka 18

Den här veckan har jag både fastnat i Robinson och Bachelor träsket. Samtidigt har inte inte kommit ut så många nya avsnitt att det spelat så stor roll. Hade nog inte haft tid att få till det här inlägget tidigare ändå. Jag hade nog också räknat med att det skulle ha kommit

Det blev lite rörigt i det alternativa universumet i Superman & Lois framför allt när goda personer var onda och tvärt om. Så man viste verkligen inte vem man kunde lite på. Men skönt att få ett avsnitt med Clark igen. Kul att hans bror var god och att Andersson verkade ta sitt förnuft till fånga. Nu är väl bara den stora frågan om Jonathan och Jon-El kommer att förenas eller om dom kommer kunna sätta stopp för det.

Jag gillar verkligen Lizzie, hon är nog min favorit i Legacies, eller jag vet att hon är min favorit efter att Josie stack. Jag gillar hur hon hjälpte Hope även om hon var mitt inne i sina egna problem, det är en karaktärsutveckling som har skett på henne. Samtidigt som jag inte vet vad jag tycker om Ben. Jag jag tror inte att han är 100% elak, utan jag tror och hoppas att det finns något gott i honom. Nu verkar Hope också vara i Limbo, jag är väldigt säker på att vi inte kommer få se Klaus och Elijah, men det hade ändå varit en liten dröm… det hade faktiskt gett serien typ 1 000 000 pluspoäng….

För att vara Riverdale var det ett ganksa ok avsnitt. Tydligen kommer Jughead att dö i kampen om Riverdale. Veronica verkar inte ha kommit över Archie vilket jag blev lite besviken över för dom är jag verkligen över. Archie och Betty är något av höjdpunkten i serien och jag hoppas faktiskt att dom är gravida. Antar att vi får svar i nästa avsnitt.

Så var säsongsavslutningen av Outlander här och självklart slutade den i med spänning på högsta nivå och inte alls så som boken slutade. Vilket verkligen gjorde mig fundersam, tror nog att jag behöver ta tag i nästa bok snart så jag frächar upp minnet där. I alla fall så blev Claire och Jamie skilda åt då Claire ska åtals för mord och säkert häxkonster. Ian red efter och räddade Jamie som höll på att hamna på en båt tillbaka till Skottland. Samtidigt som Bianna och Roger är ute och reser. Dock tror jag ju att dom snart får reda på vad som hänt och kan hjälpa till.

New Amsterdam närmar sig slutet, men saker är fortfarande väldigt kaotiskt. Helen har fått en stroke och har väldigt svårt att prata. Sen har vi Max som inte kan hålla tyst och avslöjade att dom var efter den nya chefen. Utöver det så är Lauren fortfarande ganska krossad efter sitt breakup och Iggy och Martin har problem. Så nej inte jätte positiva vibbar just nu.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar