Avsnittsammanfattning - Vecka 16 del 3 & Vecka 17

Det har inte kommit ut så många avsnitt under vecka 17 så det har tagit sin lilla tid att faktiskt samla på sig tillräckligt med avsnitt för att kunna göra ett inlägg, men här kommer det!

Jag har lite delade åsikter som Meredith på stranden i Grey’s Anatomy. Självklart älskar jag alla scener som man får med henne och Derek samtidigt som man vet att det är kört och att han är död vilket gör det ganska jobbigt. Så jag gillade faktiskt att hon ”valde” att komma tillbaka till livet och Zola. Men jag måste säga att jag är väldigt trött på alla corona storys. Vi har det ju runt oss varje dag.
Kan ses på Discovery plus

Det verkar som att Belgravia bara kommer att få en säsong och att detta var sista avsnittet. Jag trodde inte att det skulle kännas okej, men jag blev så himla förtjust i serien och jag kunde inte se hur dom skulle lyckas knyta ihop allt men dom gjorde det bra.

Allt ifrån att dom lyckades bevisa att Mr Pope var en rättmätig arvtagare till titeln och att John inte fick något även om jag tyckte väldigt synd om hans mamma. Mr Pope och Maria Grey fick också gifta sig tillslut vilket kändes fantastiskt. Men något som också kändes bra var att Oliver växte som person och jag kan förstå att han kände sig sviken av sina föräldrar om aldrig berättade för honom om sin systerson. För någon stans i hans extremt bortskämda hjärta vilade också en stor godhet som dom inte visat innan. Sen kan man ju säga vad man vill om hans fru, men jag tror faktiskt att dom kan få det bra i slutändan även om det blir på ett udda sätt. Så serien slutade bra, över förväntan och jag accepterar det även om jag gärna sett mer. Men det är nog för att jag älskar kostymdraman.
Kan ses på SVTplay

Jag har alltid gillat Lauren men I den här säsongen av New Amsterdam tror jag att jag gillar henne lite mer. Nu är inte fokuset på hur hon mår hela tiden utan på vad hon gör och det uppskattar jag. Jag gillar hur hon tar hand om den hemlösa tjejen. Vet inte om det bara är en väldigt stark vänskap eller något mer och jag vet inte om jag bryr mig, det är bara något speciellt med dom. Max är som vanligt väldigt underhållande när han är ute på jakt efter saker eller pengar, men det sjuka är ju att han alltid lyckats, dock med ett par felsteg längs vägen. Jag älskade också när Helen tappade det, hon bli så respektlöst behandlad av sin brorsdotter, samtidigt som hon verkligen försöker. Jag trodde ju att det skulle bli bättre för henne efter förra avsnittet, men så blev det inte, men jag håller tummarna för det nu.
Kan ses på viaplay

Kul med ett avsnitt av Supergirl som fokuserade på Brainy och Dreamer. Jag tycker också det var kul med en resa tillbaka i tiden och väldigt lite fokus på de vanliga karaktärerna det gjorde det mycket mer intressant. Jag älskade också att dom kallade sig för Brandon och Brenda så mycket 90210 över det! I och med att avsnittet faktiskt hade en to be continued gjorde det ju också extra spännande i och med att man faktisk inte fick ett riktigt slut på det och det avslutades med att Brainy och Nia fångades av de andra utomjordningarna.
Kan ses på HBO Nordic

Spännande att lära känna mer karaktärer i Udda Veckor världen. Underhållande som vanligt, jag tycker dock att alla konversationer som sker mellan Frida och Baristan är lite awkward och jobbiga. Det känns ju inte som att dom egentligen har så mycket att prata om… Men det är kanske bara jag… jag tycker nog egentligen att det är vän familjen som är den roligaste delen i serien, dom är så där lagom galna.
Kan ses på Discovery plus

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer