Avsnittsammanfattning – Vecka 16 del 2

Trotts att jag både sett film och serier med färdiga inlägg så glömde jag helt att publicera inlägget i måndags och igår kom jag hem så sent att det inte var värt att publiceras. Så nu kommer en fortsättning på förra veckans avsnittsammanfattning.

Jag gillade verkligen det här avsnittet av Chicago PD, jag tror också att det kan vara dags för dom att få in lite nytt blod i serien, i PD är trotts allt väldigt många av huvudpersonerna kvar trotts att den har hållit på i så många år. Jag gillade Jay som mentor, han är trotts allt en väldigt rättvis person. Självklart velade även jag fram och tillbaka på om han faktiskt var en ärlig person samtidigt som jag hela tiden hoppades på det. Jag avslutade avsnittet med att jag litar på honom, annars är han väldigt djupt nere i dubbelspelet. Jag hoppas också att vi får se mera utav honom….

Om jag har förstått det hela rätt är det här New Amsterdams sista säsong och helt ärligt talat gör det mig inte så mycket. Dock var det här ett väldigt förvirrande avsnitt som jag inte riktigt förstod allt av. Nu ska det fortsätta i nästa avsnitt, att något skulle hända Elizabeth hade man ju kunnat lista ut, men jag trodde att det hade att göra med hennes dejt, Casey satt i en bil där chauffören körde som en dåre, men alla andra som inte dök upp på jobbet gjorde bara att det blev ett större mysterier… Blev dom drogade? Jag förstår inte, Helen gick ju trotts allt hem med Max och kom hem säkert….

Förvirringen är som vanligt total efter ett avsnitt av Riverdale, jag stör mig också på att jag inte kan lista ut vad det är Percival’s plan är. Självklart ta över staden på något sätt men ändå… Jag undrar också hur han får reda på saker så som att Archie och Betty är känsliga mot Paladium och att han nu kommit in i Bettys huvud. Jag tycker också att det är lite naivt av Archie att tro att han kan motstå hans hjärnkrafter hela tiden samtidigt som ingen annan kan det. Sen har vi Cheryl som tydligen kan tänka eld på saker genom tankekraft, något som FBI tydligen forskar om…. Jag förstår bara inte vart den här serien ska komma…

Jag vet inte varför med jag börjar mer och mer fundera över om Dylans flickvän i Chicago MED verkligen är undercoverpolis. Samtidigt så gillar jag ju henne mer än vad jag gillar honom egentligen… Jag gillade också Ethans story och tyckte att det var en fin story med hans pappa och veteranen. Jag börjar också få vibbar om att det kommer bli något mellan Hannah och Will igen. Det var lite som ett mellan avsnitt i många avseenden och som lugnet före stormen men det är ju inte helt ovanligt när man närmar sig säsongsavslut och dom sparar på allt krut till sista sekund.

Jag börjar faktiskt bli lite orolig över Bretts ersättare i Chicago Fire. Hon har absolut en bakomliggande plan och verkar vara väldigt bra på att manipulera folk dit hon vill. Samtidigt känns det bra nu när dom börjar bli uppmärksamma på det, så länge Violet blir lite för drastisk i att hitta en lösning. Jag älskade också att Stella och Kelly börjar planera sitt bröllop, det är ju något vi har att se fram emot…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar