Avsnittsammanfattning - Vecka 15 del 2 & Vecka 16

Jag tycker att många av serierna som går just nu faktiskt inte håller så hög kvalitet, men denna veckan överraskade både Legacies och Charmed mig med avsnitt som jag faktiskt tyckte var intressanta och roliga.

Det här var faktiskt ett ovanligt bra avsnitt av Legacies, kanske för att det inte endast fokuserade på Hope och Langdon. Jag älskade Lizzie och hur gick all in för att hjälpa Josie och det var också en kul twist med att tjejen som hon gillar är varulv, jag förstår bara inte varför Lizzie valde att ljuga om det. Jag älskar också den superhero bromancen som vi fått den ser jag gärna mer av!

Jag hade lite panik under det här avsnittet av Grey’s Anatomy, först och främst på grund av den fruktansvärda orättvisan som dom måste leva med. Hur sjukt djupt rasismen sitter och när Maggies fästman satt i bilen och blev stoppad av polisen och plötsligt hade de rykt ut alla hans tillhörigheter över hela vägrenen! Som tur var så klarade han sig, men irritationen var minst sagt hög!

Även Charmed hade ett ovanligt bra och spännande avsnitt den här veckan! Jag var ju överlycklig över den lilla tiden som Macy och Harry faktiskt inte var allergiska mot varandra. Sen hade vi som magiska supervarelserna som jag tycker är sjukt intressanta! Jag hoppas bara att dom kan bryta den jobbiga magiska allergin utan allt för stora konsekvenser.

Jag hade verkligen hoppats på tjejen som Supergirl är fångad tillsammans med hade varit god för jag gillade henne. Men den turen verkade vi tyvärr inte få. Men helt ärligt är det ju Lena som just nu gör serien till det som den är! Hon är smart och rolig och hennes scener tillsammans med Brainy är ju det enda som håller serien ens det minsta intressant just nu!

Det bästa i New Amsterdam just nu är Laurels vänskap med invandrarkvinnan som egentligen är läkare men som kör taxi. Jag älskar att dom två nu ska vara roomies! Sen har vi Iggy, han är kanske inte min favoritpsykolog på tv. Men det är ändå en av de mest intressanta karaktärerna i serien. Helen verkar äntligen ha nått fram lite till sin brorsdotter, tyckte överlag väldigt synd om henne i avsnittet, dels med tanke på hennes patient som måste sitta isolerad från sin bebis för att kunna bli behandlad för en obotlig cancer….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer