Avsnittsammanfattning - Vecka 15

Som ni kanske märkte så var jag lite oaktiv på bloggen under förra veckan. Jag hade helt enkelt för mycket att göra med ett par stora inlämningar i skolan plus jobbet. Men nu äntligen har jag börjat komma mig igenom förra veckans avsnitt även om det tar lite tid. Så här kommer den första avsnittssammanfattningen för vecka 15. Den andra delen kommer under veckan.

Det kan bli ett intressant komplement i Charmed med en kusin till systrarna. Jag vet att jag ganska ofta klagar över innehåll och kvalitet i serien. Något som jag dock tycker att de lyckats bra med är hur inkluderande de är. Det är en serie med många etniciteter och de har de sedan start verkligen varit noga med att inkludera LBTQ karaktärer i serien. Nu har de också tagit in en transhäxa. Så utifrån det perspektivet tycker jag verkligen att serien ska få pluspoäng.

Jag har inte riktigt fattat grejen än med den här säsongen av The Flash. Men jag antar att det är någon grej med att The Speed force ska arbeta tillsammans. Sen har vi Killer Frost som jagas som om hon vore en mördare. Jag kan ju förstå att det är lite svårt för en skådespelare att spela två så pass stora roller som Catlin och Frost är men gillar ju i alla fall inte tanken på att hon skulle hamna i fängelse.

Jag tycker kanske inte att Supergirl är direkt jätteintressant just nu. Men just storyn med hennes pappa har jag ju faktiskt inte något emot och den andra personen i fängelsevärlden gillar jag också. Det kan ju faktiskt vara så att lite nya karaktärer kan lyfta upp serien lite också, jag hoppas det. Annars tycker jag faktiskt bara att det är Lena som är intressant och hennes fighter med hennes bror.

Jag är verkligen så besviken över att Kapoor inte kommer tillbaka till New Amsterdam, han var en av mina favoriter. Annars rullar ju serien på som vanligt och är underhållande utan att vara fantastisk vilket är det jag förväntar mig av den. Helens brorsdotter har nu kommit till New York och det kommer ju garanterat bli drama där. Skulle bli väldigt förvånad annars!

Nu det gått några avsnitt av Manifest så börjar man komma in i den igen. Jag förstår att Michaela ville ta hand om sin väns mamma, men jag undrar om hon faktiskt förstår hur mycket arbete det faktiskt är! Sen har vi Olive som faktiskt får en mer intressant och större roll vilket jag gillar. Bens schackkompis kan också bli intressant att följa, men det som nog var mest intressant av allt var NSA och Vance. Vad vet dom som ingen annan vet och vilken sida kommer han att vara på i slutändan?

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer