Avsnittsammanfattning – Vecka 14 del 3 & Vecka 15

Jag tog en liten påskledigheten från bloggen, trotts att jag hade färdiga inlägg. Så här kommer det sista från vecka 14 och vecka 15 avsnittsammanfattnig.

Jag tycker så synd om Adam just nu och jag gillar inte alls det som händer i hans storyline i Chicago PD. Samtidigt anstränger han sig verkligen för att vara en del av familjen, men att inte få info om ändrade tider gör det inte lätt för honom att göra rätt och att tro att Makalya mår bättre är när Adam inte är där och att det är anledningen tror jag inte på. Hon kanske mår bättre men inte på grund av att Adam saknas utan troligtvis av en annan anledning…. Storyn i avsnittet var också bra och intressant även om den var lite jobbig att se i vissa lägen och jag var riktigt orolig för Adam i vissa lägen….

Jag skulle inte vilkja säga att Riverdale levererar på en hög nivå, men det här var kanske säsongens hittills bästa avsnitt. Jughed berättade om att han kan läsa tankar, den nya britten kan tydligen kontrollera tanker och listade ut vad Jughead gjorde vilket i sig var en intressant. Så att han kommer att bli denna säsongens bad guy känns rimligt. Frågan är bara vad han håller på med… Sen har vi Cheryl som nu verkar hittat en väg tillbaka till sin kropp, men frågan är bara om den storyn verkligen är över….

Sakta men säkert kommer Hopes mänsklighet tillbaka i Legacies och det var intressant när dom kunde visa på att det var det som behövdes för att dom skulle kunna vinna. Jag blev dock lite besviken över att Lizzie faktiskt inte hoppade av när hon hade chansen. Dock gillar jag att hon är på skolområdet nu, det kommer bli lättare för hennes vänner att kunna få tillbaka henne när hon väl är på plats. Om jag har förstått det hela rätt så är Ben odödlig så är inte jätte orolig för honom än. Även om dom nu kanske har lite mer krafter än vad han förväntat sig.

Allt går så himla fort i Outlander just nu, jag tyckte att boken aldrig tog slut, men i serie blir det istället att man knappt hänger med. Jag tycker att det är jobbigt att se Claire när hon mår så dåligt som hon gör… Jag känner också nu samma avsky igen mot Malva igen som jag gjorde i boken, är bara så himla tacksam för att Claire och Jamie har den typen av förhållande som dom har och känner varandra så väl att dom vet när dom kan lita på att den andra inte ljuger. Men antar att det inte kommer att bli lättare på Fraisers Ridge efter det här och nu med bara två avsnitt kvar av säsongen….

Jag anade att Good Sam försökte lura oss i det här avsnittet, Sams mamma hade klarat sig lite för bra där i början. Men dom lyckades skrämma oss ett par gånger under avsnittet då hennes tillstånd försämrades. Dessutom så verkar det som att Malcolms mamma har hittat Robs hemlighet och listat ut att det är Vivian som gömt undan den så problem kommer dom att få. Lex har också valt att byta avdelning vilket känns vettigt med tanke på hennes privatliv med både Sam och Rob. Jag vet också att Joey kan vara lite bitchig, men jag tyckte faktiskt riktigt synd om honom i det här avsnittet….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar