Avsnittsammanfattning – Vecka 12 del 2 & Vecka 13

Det har varit lite ont om avsnitt den senaste tiden. Dock har jag varit lite sjuk det senaste och därför inte riktigt hunnit se så mycket på serien som jag vill.

Kul med ett besök av Elis Grey igen i Grey’s Anatomy även om det bara var i Maggies dröm. Jag hade nästan glömt bort att hon aldrig träffade sin biologiska mamma. I det här avsnittet var det väldigt mycket fokus på Meredith och hennes systrar vilket absolut är intressant att följa, dock vill jag inte ha för många sånna här avsnitt för jag vill ha mer tid på sjukhuset. Men både Meredith och Amalie verkar ha hittat en ny partner i den här säsongen och jag måste säga att jag hade väldigt kul åt scenerna där Merediths pojkvän var sur för att han syster dotter skulle hoppa av skolan.

Jag har ägnat varje avsnitt av Snowpiercer den här säsongen åt att klaga på hur dåliga avsnitten är. Det här gången ska jag inte göra det, jag är så glad över att Melanie är tillbaka, jag är dock lite fundersam på vad Wilfords plan är, för att han har en plan är uppenbart. Jag har ju gått från att verkligen gilla Layton till att faktiskt tycka att han faktiskt inte är den sunda och vettiga personen länge och jag litar inte på hans omdöme. Så att Melanie kom tillbaka och ifråga satte hans plan och lögn kändes ändå vettigt. Att vara så desperat att komma av tåget så att man riskerar att döda alla känns bara inte okej. Hade varit bättre att dela på tågen och låta några som är villiga att offra livet åka och testa om det går.

Superman & Lois bjöd på ett ganska spännande avsnitt. Hela grejen med hur det galna sekt gänget försökte byta värld och hur Lois syster var försvunnen, nu visade det sig ju dock att hon gömde sig för att kunna försäkra sig om att Alli skulle kunna gå över också, och för att lyckas med det var hjon till och med villig att droga sin pappa. Jag har verklige tappat tålamodet med henne nu. Jag har också så stor förståelse för att Clark är arg och besviken på Jonathan, har har svikit ett förtroende och måste förtjäna att få tillbaka det igen.

Så var Riverdale tillbaka en efter en lång paus och det är inte en serie som jag saknat och jag blev inte imponerad över det som jag såg. Avsnittet var jätte tråkigt och rörigt. Dom förra avsnitten var avsnitt som skulle ha utspelat sig i ett parallellt universum och jag hoppades på att det var en story som skulle ta slut där. Men det verkar ju om att Archie och Betty har konstiga men och minnen från det som hände. Veronica har också anställt någon för att mörda sin pappa och helt ärligt förstår jag inte vad serien handlar om längre….

Jag gillar att vi fick ett Outlander avsnitt med mycket fokus på Ian. Det är en så intressant karaktär som verkligen måste få sin förklaring för att man som tittare ska förstå varför han är som han är. Samtidigt gillade jag att vi fortfarande fick följa med i andra storys också. Så även om huvudfokuset var på honom så var dom andra inte bortglömda. Man märker också att Bree blir mer och mer orolig över det kommande kriget samtidigt dom som inte rest i tiden kanske inte rest i tiden vet vad som kommer hända eller förstår det på riktigt… Jag älskade också Jamie och Fergus scenerna när Jamie försökte få honom att må bättre…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar