Avsnittsammanfattning – Vecka 11 del 2 & vecka 12

Som jag skrev i min förra avsnittsammanfattning så hade jag en plan på att ganska snabbt komma ikapp och publicera det här inlägget. Och nu så skulle man ju ändå kunna säga att jag är helt up to date med serierna på veckoschemat. Snowpiercers inlägg för komma i nästa inlägg och jag väntar också på att senaste legacies och Greyäs anatomy ska komma ut på streaming tjänsterna.

Nu är jag lite orolig över hur länge Brett kommer vara borta från Chicago Fire, antingen kommer hon nog att sluta i serien, eller så kommer hon tillbaka och har gjort slut med Casey. Hela grejen med Violet och chefen blir ganska oproffsigt och jag antar att det är därför han blev inkallad till sin chef. Samtidigt så har Stella och Severide varit tillsammans länge och Casey var tillsammans med Brett och innan det Gabbi. Dock är dom kanske inte deras direkta chefer….

Vi fick inte direkt en uppföljning av förra veckans Chicago PD avsnitt. Dock känns det som att det är var tredje avsnitt som handlar om Hank, sen Jay och Hayley, Kim och Adam och sen får Även Kevin mer tid ibland. Vilket egentligen inte är så dåligt förutom att man kan var lite inne i en story. Min känsla efter detta är att hanks CI kanske nu har tagit sig lite vatten över huvudet och jag är rädd att det kan sluta illa för henne. Framför allt med tanke på att hon har en förmåga att dyka upp där hon inte ska vara och hennes chef är lite scary och farlig.

Även om Grey’s Anatomy ibland är lite orealistisk så gillar jag ändå att dom pushar och inspirerar till botemedel även om dom inte finns i dagsläget inte finns. Den mest komiska scenen i avsnittet var nog när studenten kysste Baliey, hon var så chockad. Frågan är bara vilka konsekvenser det kommer att få. Sen har vi Jo och Lincoln jag tror ju nu mer än någonsin att dom faktist kommer att bli tillsammans. Allt annat är orimligt…

Jag tycker verkligen att det är jobbigt att se hur dåligt många mår i Outlander, Clair som inte kan sova, Fergus som bara går ner sig mer och mer, jag hoppas bara att det vänder snart. Samtidigt har vi vissa karaktärer där man bara känner att det kommer bli problem så som med Malva.

Riktigt bra avsnitt av The Gilded Age, visst tycker jag lite synd om Marian, så är jag ändå glad över att hon inte gifte sig med Tom även om det inte var henne beslut. Jag ser fram emot att se mer av Marian och Larry i framtiden. Dock var det här avsnittet Berthas, hennes vinst med balen och att Mrs. Astor dök upp var magiskt. Sen har vi Peggy som fick reda på att hennes son lever och att hennes pappa har ljugit för henne så även där hände det mycket. Nu tror jag att det här var sista avsnittet för säsong 1 så vi har en lång väntan framför oss….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar