Avsnittsammanfattning – Vecka 10 del 3 & vecka 11

Det känns bra att jag denna veckan ändå kommit ikapp i mitt veckoschema även om det är först nu som vecka 11 första inlägg. Dock har jag en förhoppning om att bli mycket bättre under nästa vecka, men när man säger något sådan brukar det ju inte bli så…

I det här avsnittet av Legacies kändes det verkligen som att serien tog några steg framåt. Både att Lizzie lyckades bryta bandet till Hope och att Alaric nu har kommit tillbaka. För det är ju ganska uppenbart att eleverna behöver lite guidning. Jag gillar tanken på Lizzie och Aurora som ett team, jag tror att det kan bli kul och intressant, samtidigt som jag faktiskt hade ett litet hopp om att Hope skulle få tillbaka sin mänsklighet och det blev ju större mot slutet av avsnittet, tills man insåg att hon fejkade det…

Finns på HBOmax

Det finns fördelar och nackdelar med att ha läst den senaste Outlander boken relativt nyligen. Man blir inte lika orolig för att man vet vad som ska hända, men man reagerar också väldigt tydligt på när saker inte är som de ska vara eller när saker går väldigt fort. Så som att Marseli barn redan har kommit, i min värld kom det mycket senare… Men samtidigt är det mycket som man ska få plats i serien för boken är ruggigt lång. Samma sak gäller med kriget, i boken kändes det som att det långsamt byggdes upp medan här kommer det springandes mot oss . Dock älskar jag hur dom får fram Ian och Marselis vänskap för det var något som ja verkligen gillade med boken.

Finns på Viaplay

Nu när man har följt Snowpiercer ett par säsonger borde man ju inte bli förvånad när Wilford har något sätt att försvåra för livet förr alla på tåget. Dock måste jag ju säga att jag skulle blivit besviken om dom inte gav sig ut efter Melanie. Jag förstår dock också logiken i att det kommer ha varit svårt för Melanie att ha överlevt i den lilla vagnen som hon sitter i, eller som vi hoppas att hon sitter. Men hoppet är det sista om överger oss och jag håller verkligen tummarna för att hon är där, det här kan ha varit säsongens bästa avsnitt hittills.

Finns på Netflix

Jag är så glad över att Mr Russel klarade sig så bra ur sin knipa som han gjorde. Jag var riktigt orolig, men än så länge har problemen i The Gilded Age löst sig riktigt bra. Men med tanke på att den har samma skapare som Downton Abbey så är det inte något som jag vågar lita på alls. Jag gillade att vi fick reda på mer om Peggys förflutna. Här måste vi också ge Agnes pluspoäng för hur hon hanterade situationen. Marian måste nog också börja lyssna på varningarna som hon får visst att man kan skaka av sg dom om de kommer från Ages men när personer som ändå är hennes vänner varnar henne borde hon tänka till och inte bara säga att hon ska rymma och gifta sig….

Finns på HBOmax

Under cover polisen I Chicago MED är en intressant karaktär och sen så gillar jag skådespelaren. Dock kan jag tycka att Dylan gör lite dumdristiga beslut ibland och det börjar bli lite Will varning på honom men inte på ett bra sätt. Sen hade vi storyn om bebisen som behövde ny organ som både var så tragisk men ändå fin, men jag är glad att Crockett får mer tv tid nu och det utan Natalie.

Finns på Viaplay

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar