Avsnittsammanfattning – Vecka 10 del 2

Jag är fortfarande inne på vecka 10 avsnitt men jag kan ändå glädjas åt att i nästa avsnittssammanfattning har vi kommit in på vecka 11. Frågan är bara om jag hinner skriva och publicera det inlägget eller om det kommer komma i vecka 12. Vi får se helt enkelt….

Den här säsongen av Superman & Lois tycker jag har varit rörig, ibland jättespännande och ibland vet jag knappt vad jag tittar på. Hela grejen med Jonathan och hans droganvändning, jag har hela tiden gillat honom men nu agerar han som att han inte kan förstå varför hans föräldrar är besvikna på honom. Sen har vi militär chefen som på riktigt har blivit galen och använder drogerna själv för att kunna bekämpa Superman egentligen bara för att hans ego har blivit skadat och nu söker han upp fienden, vilket bara gör mig irriterad. Jag blev dock imponerad över hur snabbt Superman lyckades rymma från fängelset.

Jag tycker så synd om Levi, jag förstår dock inte hur hela läkargänget i Grey’s Anatomy kan låta honom sitta och må så dåligt, har dom inga rutiner alls? Sen har vi Owen som inte vill berätta sin hemlighet, men det blir lite löjligt när Teddy försöker pressa honom om det hela tiden. Jag tror att avsnittets höjdare var Jo som inte kunde vara runt Amelia, trotts att hon inte gjort något fel. Dock är det nog bara en tidsfråga innan hon och Lincoln är tillsammans på riktigt.

Dr Charles har ju helt klart varit min favorit i Chicago MED sen serien började och det här avsnittet var verkligen inte något undantag. Sättet han hjälpte den sjuka kvinnan på var så humant även om han ljög för henne, ja det var så mycket med det som var fint. Dock var storyn om patienten som man först trodde var en gängkriminell och som det nu kanske visar sig vara en undercover polis istället. Det är något som jag absolut är intresserad av att se mer av…

Stellas första dag som löjtnant i Chicago Fire gick ut på att hitta en ny person till teamet. Hade hon lyssnat på Herman är det något som hade gått mycket snabbare, men det var ändå ganska underhållande, för herregud var perfekt den nya killen var. Sen hade hon nog lite rätt, det var en ny Casey som dom behövde och han var ju ganska så perfekt. Så det ska bli kul att se vart det leder… Jag gillar när Severide jobbar med att utreda bränder, jag gillar bara inte hur dom hela tiden försöker putta ihop honom med Seager.

Jag älskar Adam, verkligen, men i just det här avsnittet av Chicago PD blev jag lite galen på honom, han gick lite för långt och var inte en teamplayer. Jag tycker dock också synd om honom för Kim kanske är personen som tagit hand om Makayla, men Adam har varit där och hjälpt henne hela vägen. Egentligen var det konstigt att dom två fick vara på plats och arbeta, visst på kontoret, men inte ute fältet. Nu slutade ju allt bra, men frågan är hur Kims och Adams förhållande kommer att se ut efter det här.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar