Nya inlägg

  Avsnittsammanfattning – Vecka 1

  Nytt år och dags för årets första avsnittsammanfattning. Något som är roligt är att a discovery of witches är tillbaka och denna gången var det inte ett lika långt break så det var lite lättare att komma ihåg vad som hände i förra säsongen… Annars är det som vanligt Chicago serierna och New Amsterdam som tickar på som vanligt.

  Jag förstår inte ska vi nu inte bara följa läkarna på New Amsterdam utan också Max och Helen. Jag tycker ju att det är mer intressant att följa dom på New Amsterdam och hur dom nu ska göra revolt för att fortfarande kunna ge sina patienter den bästa vården. Jag förstår inte hur varför dom behöver ha så extrema chefer. Max var ju extrem åt sitt men med hjärtat på rätt plats. Dock antar jag att det gör bra tv.

  Finns att se på Viaplay

  Efterdyningarna på Chicago MED är tydliga efter att dom anmälda en av läkarna till FBI efter maskinkaoset. Det känns också som att Shannon kommer få mer problem med detta än vad hon först hade anat även om det ändå är ganska uppenbart att något har blivit fel här. Jag tycker också att det var skönt att det var skönt att Will blev snabbt förlåten den här gången har han faktiskt inte gjort något fel. Jag också lite rädd att det kommer bli någon typ av mor/dotter triangeldrama med Marcel vilket hade kunnat bli lite jobbigt att behöva se.

  Finns att se på Viaplay

  Stella är tillbaka i Chicago Fire och jag kan inte säga att jag är ledsen över att hon inte fick sin befordran. Jag tycker dessutom att det är ett bra tillägg med en ny löjtnant jag blir dock lite orolig om nu Stella ska försöka hitta fel på honom. Jag hoppas att han är en bra kille och Boden är rätt chef för att få in honom rätt i teamet.

  Finns att se på Viaplay

  Det är alltid lika fruktansvärt när barn försvinner och far illa men i det här avsnittet av Chicago PD satt jag och funderade på vart dom ville komma för jag tyckte att det fick för lätt för dom att lösa brotten. Sen kom slutet när det visade sig att någon av Makayla släkt vill ha henne och ta över våndandes om henne. Den personen kommer ju garanterat att få det och hon kommer behöva flytta…

  Finns att se på Viaplay

  Jag är så glad över att A Discovery of Witches är tillbaka och med sin sista säsong om jag förstår det hela rätt. Jag var också glad över att jag denna gången kände att jag hängde med och förstod vad det var jag ser. Dock har jag lite svårt att se vilken riktning som serien kommer ta då säsong 2 var helt annorlunda från den första. Det är spännande med tvillingar även om folk är tveksamma till barnen och vad dom kommer att vara. Men det man kan vara säker på är att det är något krig som är påväg…

  Finns att se på HBOmax

  Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

  Gillar