Avsnittsammanfattning - Regin, Jane the Virgin & Chicago PD

Så har jag en ledig helg igen, vilket redan har resulterat i att man börjar komma ikapp i serier. Jag har inte hittat det senaste Reign avsnittet än så får kanske ta det i morgon men Jane the Virgin är jag up to date i och Chicago PD har nu tagit lite sommarlov. Jag har insett de senaste året vilket jag också skrivit om många gånger och det är att jag följer för många serier. Vissa har pausats på obestämd framtid, men det är också så att jag följer många bra serier som jag inte vill ge upp. Sen ska jag inte ljuga det hade varit så mycket bättre och lättare om alla avsnitten hade gått att ses på Netflix eller viaplay!

Jane the Virgin 3x19. Charter Sixty-Three

Nu hände det Jane fick tillbaka sina känslor för Rafael samtidigt som han sprang till Petra och hon coachade dem in i ett förhållande. Samtidigt som hon faktiskt utnyttjade Fabian och jag tycker lite synd om honom även om hans fight med Roheligo var sjukt löjlig. Så det är bara att konstatera att detta inte var Janes avsnitt, dock är hennes föräldrar lyckliga och det i sig är värt väldigt mycket tycker jag!

Chicago PD 4x23. Fork in the Road

Jag måste ta och erkänna att jag inte alls gillade riktningen som detta avsnittet tog. Att Erin skulle få problem efter förra avsnittet var väldigt uppenbart, men att hon skulle bli avstäng eller så lägger dem ner inteligence tycker jag bara väldigt dumt. Samtidigt är det en komplimang att FBI vill ha en. Dock hade jag önskat att Jay hade kunnat få fria innan hon stack. Sen kan man ju alltid hoppas att hennes mamma försvinner nu för en mer ointelligent person får man leta efter och hur många chanser hon än får så gör hon bort sig.

Reign 4x11. Dead of Night

Eftersom jag vill att Mary ska vara lycklig så hoppas jag hela tiden att hon och henne man ska hitta något sätt att bli vänner och partners. Men det går inte många minuter från det att man har fått en gnutta hopp till dess att det inte det totallkrossas. Han hotar både henne och deras barn till livet och är faktiskt ett riktigt svin.

Samtidigt i England så har Henry faktiskt erkänt att han vill ha sin brors tron och skyr inte direkt några medel för att ta den. Det kan inte vara lätt för Cathrine som mamma just nu. Hon älskar båda sina barn men frågan är om båda kan överleva…

Reign 4x12.The Shakedown

Charles blir bara galnare och galnare, Lord eller Kung Danley kanske man ska säga blir bara bittrare och elakare och saker går inte bra just nu helt enklet.

Claude hade äntligen börjat öppna upp sig inför sin man och man kunde se en framtid för dem två, men då kommer Narssice och förstör det.

Jag hoppas att Claude kan lösa sina problem men sin man. Charles kanske inte borde vara kung. Och Elizabeth kanske skulle dödat sin betjänt i alla fall. Det är vart fall inte en person som man kan lita på…

#reign #onechicago #chicagopd #janethevirgin #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer