Avnsittsammanfattning vecka 10 del 3

Nu har allt verkligen dragit igång igen! Just nu har jag verkligen fullt upp att hinna med. Men det kan ju bero på att jag både arbetar och pluggar vilket gör att jag inte riktigt har den fritiden som jag brukar ha när jag kommer hem från jobbet.

Så var det dags för ett Crossover avsnitt mellan Station 19 och Grey’s Anatomy. Jag höll på att säga att jag tack och lov hade blivit spoilad innan jag såg avsnittet och därför hanterade jag det som hände bra. Nu vill jag ju verkligen se Station 19 och jag förstår inte varför jag inte har börjat se serien för jag han nog se 5 minuter av Grey’s Anatomy avsnittet innan jag förstod att det var ett Crossover avsnitt. Det kändes också som att man kom rakt in i en story i Station 19 som man inte riktigt hängde med i. Men jag kopplade ändå ganska snabbt att det hängde ihop med traffickingstoryn som man fått följa i Grey’s Anatomy. Jag räknar med att du som läser detta har sett avsnitten men om du inte har det så vill jag varna för SPOILERS!!!

För som jag skrev innan är jag lite förkrossad över Delucas öde. Nu blev jag inte glad när det gick bra för honom i operationen för instagram hade redan spoilat allt för mig! Men det går ju inte att komma ifrån att jag hatar när karaktärer som man gillar dör. Jag har kanske inte riktigt bearbetat detta än. Min första tanke var att skådepelaren Giacomo Gianniotti ville sluta men så var det inte alls! Utan här kom manusförfattarna fram till att det var den bästa storyn för Deluca!! Visst han fick dö som en hjälte men helt ärligt! Den bästa storyn! Den är jag faktiskt inte alls med på om jag ska vara helt ärlig! Så jag kommer behöva lite tid att komma över detta!

Nu blev jag igen lite intresserad av Legacies, jag vet att jag har klagat lite på serien det senaste. Helt ärligt var detta avsnitt lite händelselöst men jag gillar tanken på nya studenter på skolan som kan leda till några nya storylines också, så jag har höga förhoppningar. Josie på vanlig skola kan bli kul och Lizzie leverera ju som vanligt så jag håller tummarna för att den ska hitta rätt men lite nytt blod…

Jag hade rätt! Charmed kommer att bjuda på ett nytt kärlekspar, framför allt om man kan lita på Maggis visioner om framtiden. Men jag gillar det, jag har inte något emot Jordan, men jag har aldrig fastnat för honom så jag tror att detta kan bli bra. Sen måste jag väl erkänna att jag är lite trött på denna magiska allergi, för om dom använder den för att skådespelarna ska hålla avstånd så är det ju många som inte är magiska som kan kramas ändå… En intressant twist i avsnittet var Abigael som verkar vara lite självmordbelägen utan att veta om det själv, det kan bli en intressant story att följa.

Man visste ju att Wilford skulle ta tillbaka makten över Snowpiercer, men det gör det inte mindre frustrerande att han faktiskt gjorde det. Samt att jag faktiskt vill ha lite info om Melanie. Jag är också riktigt frustrerad över Aubrey som verkligen verkar ha bytt sida… Jag hoppas ju att det inte är så. Nu är ju också Andre en fånge hos Wilford! Shit denna serien blir ju bra bättre och bättre!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer