Arrow och The Flash Avsnittssammanfattning

Tyvärr måste jag säga att jag faktiskt tröttnar mer och mer på dessa serierna. Det brukar vara till seriers fördel när man kan se många avsnitt samtidigt men det är inte alls så jag känner det just nu. The Flash livade upp stämningen lite med ett musikal crossover avsnitt med Supergirl och jag fick titta lite på Chris Wood vilket alltid gör mig gladare. Men överlag är jag faktiskt lite trött på båda serierna. Den ända av DC Comics serierna som jag verkligen vill se just nu är den ända av dem som jag inte följer, vilket är Supergirl

The Flash 3x16. Into the Speed Force

Barry gör allt för att rädda Wally och ger sig in i Speed Force och där stöter han på ett gäng gamla karaktärer som på något sätt har offrat sig för honom eller världen. Det var faktiskt riktigt jobbigt att se Catlin med bebisen för det gör att man kommer ihåg hur lycklig hon en gång var.

Barry gjorde också slut med Iris eller valde i alla fall att ta en paus. Eftersom jag aldrig har varit ett stort fan av dem två så gjorde det mig inte så mycket men samtidigt så tycker jag synd om dem.

Arrow 4x17. Kapiushon

Måste säga att detta var ett riktigt tråkigt och ointressant avsnitt. Dels för att man vet att Oliver kommer klara sig, sen var det för många Flashbacks på ryska och då har jag en förmåga att zoona ut och sluta att hänga med i handlingen. Sen hjälper det såklart inte att jag varit halv trött på serien en tid nu.

Nu vill Oliver också sluta och stänga ner hela verksamheten, det ska dock bli intressant och se hur länge han lyckas med det innan har tar sin båge och ger sig ut på stan för att jaga skurkar…

The Flash 3x17. Duett

Detta är ett avsnitt som jag har hört SÅ mycket om och verkligen sett fram emot att se. En Glee Reunion med massa musik, inte mycket till handling i avsnittet egentligen men jag blev ÄNNU mer sugen att se på Super Girl nu så det får nog bli ett sommarprojekt! Musiken var i sig själv inte så bra men det är alltid kul när skådespelare som man följt i serierna under ett tag som tar ton och äger. Samtidigt som jag blir jätte glad av att se Chris Wood i min tv.

Det som faktiskt hände i avsnittet var att Barry friade till Iris igen, men denna gången känns det mer definitivt.

Arrow 4x18. Disbanded

Jag tyckte faktiskt att det var en bra ide att Oliver valde att ta hjälp av sina ryska vänner. För det är bara att se hur de gick när de tänkte göra det på annat sätt. Han dödar allt och alla som är runt omkring honom och är allmänt creapy, samtidigt som vår kära åklagare som är uppenbart sjuk i huvudet också är min stora underhållning. För vad han gör är oförutsägbart vilket behövs i denna serien just nu.

#theflash #arrow #supergirl #tvserier #seriebloggen #tv

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Micaela,
Jag har väntat länge på att du skulle skriva om musikalavsnittet av The Flash! För jag visste att så fort du såg Chris Wood så skulle du bli ännu mer sugen på att se Supergirl! Av det lilla du såg av honom som Mon-El, gillade du väl det du såg!? Och även han och Kara som ett par? De är ett av de finaste paren 😍 Hoppas att du ser ikapp inför säsong 3 i höst!
othgirl.se
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
haha! Jag hade en känsla av att du skulle kommentera det. och som svar på sin fråga JA! jag älskade honom, han är så rolig, och jag tror att jag kommer älska dem som par! Målet är verkligen att vara ikapp till hösten, inse bara att min sommar är full bokad, men några avsnitt i veckan ska jag nog klara av. 😉
nouw.com/sofiamattsson
Micaela,
Haha! Ja han är så rolig, som tex scenen när Barry frågade vem han var så försökte han förklara och bara shhh när J'onn sa att han trodde de hade gjort slut 😂
othgirl.se