Är Stiles tillbaka på riktigt! - Avsnitts sammanfattning

Jag älskar att jag har många serier som kommit igång nu det senaste och att jag har mycket att se på. Dessutom är det mycket som också är riktigt bra så jag klagar inte alls. Av dem senaste avsnitten så måste jag nog ändå säga att Teen Wolf levererade det jag ville se (tror jag i alla fall!

Gotham 3x13. Smile like you mean it

Jag blev faktiskt riktigt besviken över att det visade sig att Selenas mamma bara hade sökt kontakt med henne för att hon har en rik pojkvän som hon kan kräva på pengar.

Sen har vi allt som har med Pingvin att göra, jag är inte jätte orolig för honom, för han kommer ju alltid klara sig på något sätt, men att ha honom som borgmästare är lite maffigt ändå, för sjuk i huvudet är han garanterat.

Det största av allt var nog ändå att Jerome är tillbaka, fine han är helt sjuk i huvudet, men jag gillar honom och han är lite charmig J

The Flash 3x10. Borrowing Problems from the Future

Jag tycker att det var bra att Barry valde att berätta för teamet om vad han såg i framtiden och jag tycker att det är lite intressant att dem försöker ändra framtiden.

Julian har blivit min nya favorit i serien, jag tycker att han är charmig på sitt egna lilla märkliga sätt och jag gillar att han nu är en del av teamet även om han alterego är lite skrämmande…

Chicago Fire 5x11. Who lives and who Dies

Jag lider verkligen med Dawson och Casey. Dock tycker jag faktiskt inte att det är försvarbart att han behandlade sina kollegor så som han gjorde. Dock tycker jag att han fick lite dålig respons när han sa att det var en person där inne och ville få reda på vad som med honom.

Kelly är ju en riktig hjälte och jag gillade verkligen honom tillsammans med tjejen som han räddade. Dock känns det kanske lite fel mot Stella, men jag vet inte. Hon hade ju inte direkt någon större respekt för Kelly när dem var tillsammans.

Teen Wolf 6x9. Memory Found

Äntligen framsteg, eller jag vill inte ta ut någon seger i förskott, men det känns som att Stiles är på väg tillbaka. Dock kändes det som att han faktiskt vad med i detta på grund av alla flashbacks. Att se honom tillsammans med framför allt Scott och Lydia kändes riktigt bra. Lydias minnen var riktigt starka! Jag älskar också hennes lite kryptiska kommentar om att det var då allt förändrades! Asså jag dör, har hon gått runt i flera år och låtsas som ingenting?! Eller det har hon ju inte för man har kunnat se hur mycket hon bryr sig om Stiles och hur stark vänskap som dem har. Dock hoppas jag ju på att det var något anant som hon faktiskt menade med det.

Liam och Theo var ett ganska roligt team att följa och jag känner att jag börjar accepter Theo mer och mer. Kanske för att han erkänner att han är en självisk badguy som ser efter sig själv först i alla lägen…

#gotham #teenwolf #chicagofire #onechicago #theflash #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer