Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Agents of S.H.I.E.L.D 3x8. Many Heads, One tale

Varning för Spoilers!

Helt ärligt så är nog denna serien den bästa av alla mina serier just nu! Jag blir nästan arg på mig själv att det tog mig nästan två år att börja se denna fantastiska serie!

Jag äskade Fitz och Simons scen, dels för att dras dialekter är så underbara, "we are Cursed" Så sant, så vackert och så tragiskt! Äslakr dom två tillsammans, men jag förstår Gemma och att hon älskar killen som hon var på den andra planeten med! Även väldigt intressant var Hydras historia om just den planeten!

Att jag är tok kär i Ward är nog inte en överraskning för er och detta avsnittet var helt jävla underbart för oss Ward älskare. Egentligen är det ju Agent Ward från säsong 1 som jag blev förälskad i, men jag har insett att det spelar ingen roll vem han är nu, för kärleken är blind!

Jag har också läst att ABC har beställt ett pilotavsnitt av en spinn-off! Hur grymt är inte det!!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

nottheonly
nottheonly,
Åh! jag tackar inte nej till mer Marvel, vad roligt med en spinn-off! läste lite om det och det ser ut som att det ska handla om Bobbi och Hunter, kommer sakna dem i SHIELD då.. men eftersom det är Marvel så dyker det kanske upp i varandras serier lite ändå 😊 undra vad den ska handla om? tiden före SHIELD eller i "nutid"? Just nu så är det planerade namnet "Marvel's most wanted" så det låter ju lite som att det ska handla om att fånga bad guys typ? hoppas att det är det Bobbi och Hunter ska göra så det inte slutar med att det är dem som är the most wanted och blir jagade. Spännande hur som!! Jag börjar helt ärligt tröttna lite på Ward och önskar lite att de antingen låser in honom och kastar bort nyckeln eller helt enkelt kill him off. Även fast jag säkert skulle bli ledsen då ändå haha.
nouw.com/nottheonly

Instagram @seriebloggen