After

Det råkade bli en liten bloggpaus för mig nu i helgen. Det var inte riktigt meningen då jag har sett både Graceland och Suits, så det kommer inlägg om dom i morgon.

Jag var med om en cykelolycka i veckan och har antagligen brutit ett revben, vilket gör ganska ont! Så lördagen spenderade jag i sängen, med en bok! Ganska härligt faktiskt man behöver sådana dagar ibland.

Boken jag läste var var After av Anna Todd och jag ska vara helt ärlig det var en bok som jag inte hade några planer på att börja läsa av väldigt många anledningar. Anna Todd är tjejen som det har stått en hel del om i på facebook, twitter och massa andra amerikanska sidor den senaste tiden. Det är den 25 åriga tjejen som började skriva en fanfic om One Direction som nu ska bli film och jag har förstått det rätt åska även böckerna släppas på riktigt. Jag började i alla fall läsa om Anna och blev nyfiken. Jag hittade hennes bok på wattpad som faktiskt är en fantastisk sida för dom som gillar att skriva berättelser, böcker eller noveller och den passar självklart bra för alla som gillar att läsa…

Som sagt min nyfikenhet tog över och jag började läsa boken och sen slutade jag inte. Nu sitter jag här lite mer än 24 timmar senare och har läst ut den. Jag kan ju inte nu säga att den är dålig eftersom jag faktiskt har sträckläst den. Men man kan ju säga att det är Fifty Shades inspererad bok. Tack och lov utan allt S&M, men fortfarande med en del sidor som man kan skumläsa. Det jag måste säga är att den är väldigt bra för att vara en internet bok som inte har haft en editor eller liknande. Så jag kan faktiskt tänka mig att läsa den riktiga boken när den kommer ut bara för att jämföra dom. I början var hela fanfic grejen något som jag tyckte var väldigt jobbigt, men jag hade väldigt svårt att föreställa mig någon av One Direction killarna när jag läser boken, så för mig var det faktiskt bara namn. Men när den riktiga boken kommer ut kommer namnen var utbytta och det tycker jag är positivt! 

 

Boken handlar om

"Tessa Young is an 18 year old college student with a simple life, excellent grades, and a sweet boyfriend. She always has things planned out ahead of time, until she meets a rude boy named Harry, with too many tattoos and piercings who shatters her plans."

Jag får helt enkelt ta och erkänna att After serien har blivit lite utav en guilty pleasure serie för mig och nu ska jag börja med After 2! Haha

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

plexiglasbubbla,
Ooh nu blev jag nyfiken på boken :)
www.bokraden.blogspot.com
feliciaalj,
bra tips
efji.se