A Discovery of Witches - Säsong 2

Som jag längtat och väntat på säsong 2. Jag kan verkligen inte säg annat än att säsongen verkligen var bra, men nackdelen när man typ väntat i två år på en säsong är att man glömt bort många karaktärer och storys och det tog tyvärr ganska lång tid innan jag kom in i det igen. Om jag inte minns helt fel så var det två avsnitt som var helt fokuserade på nutid och Marcus som jag verkligen älskade. Jag trodde att det var Matthew och Diana som jag skulle vara mest intresserad av så att jag skulle gilla Marcus så mycket som jag gjorde var verkligen en positiv överraskning. För jag kommer knappt ihåg honom från förra säsongen, tror att jag ska se om serien innan nästa säsong som jag tar förgivet ska komma.

Diana och Matthew sökte med ljus och lykta efter boken och jag tycker att det var intressant att Diana sprang på sin pappa när hon reste tillbaka i tiden. Jag tycker också att det är en väldigt intressant twist att hon är gravid. Jag ser också fram emot att få tillbaka dom till nutid både för att jag gillar att ha alla samlade och att jag tror att dom verkligen behöver hjälp av Diana

Är också sugen på att läsa/lyssna på böckerna har storytel men där finns inte böckerna, är det någon som vet vart man kan lyssna på dom, tar tacksamt emot tips!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer