5 serier att se på Netflix

Jag har under det senaste året gjort ett antal inlägg med tips på serier på de olika streamingtjänsterna som jag använder mig av samt serier på dessa tjänster som jag också vill kolla på. Jag får erkänna att trots att jag i dagsläget har mycket tid att se på serier så är jag ändå dålig på att börja se serier som jag ändå valt ut som intressanta. här under hittar du länkar till inläggen jag tidigare gjort.

5 serier jag vill se på HBO 5 serier att se på HBO 5 serier jag vill se på Viaplay 6 serier att se på Viaplay

5 serier jag vill se på Netflix

Dynasty är en ny version av den gamla såpan Dynastin som handlar om de snuskigt rika familjerna Colby och Carrington. Seriöst är inte ett ord som jag tycker kan kopplas ihop med Dynsasty men den är fruktansvärt underhållande och absolut en serie som jag tycker man ska kolla på om man letar efter något lättsamt och underhållande!

Läs mer om Dynasty här

Vill man istället anstränga huvudet lite mer är How to get away with murder ett fantastiskt alternativ. Den handlar om en advokat som också undervisar juridik på ett universitet och har valt att kala sin klass för How to get away with murder.

Läs mer om How to get away with murder här

Underbara Jane the Virgin är så himla mycket bättre än vad namnet får den att låta. Detta är en helt fantastik historia om tre generationer kvinnor och deras fantastiska relation. Den handlar om relationer och gränslös kärlek. Den innehåller humor och drama men man mår alltid bra efter man sett ett avsnitt!

Läs mer om Jane the Virgin här

Suits är en av de smartaste serierna som jag sett och är en av mina absoluta favoritserier. Den utspelar sig på en fancy advokatbyrå i New York och hur advokaten Harvey anställer en person som inte har rätt kriterier för jobbet men som är väldigt smart och har fotogeniskt minne för att hjälpa honom...

Läs mer om Suits här

Att göra detta inlägget utan att ta med en dystopi vore väldigt olikt mig. The 100 utspelar sig i framtiden då man släpper ner 100 ungdomar på jorden för att se om den är bebolig efter att den utsatts för strålning och allt liv utrotats och mänskligheten har överlevt på ett rymdskepp som cirkulerat jorden i flera generationer.

Läs mer om The 100 här

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 58 visningar

Gillar

Kommentarer

Byrebeccas
Byrebeccas,
Tack för tipset! 😄
nouw.com/byrebeccas