3 filmer med Sandra Bullock

Sandra Bullock är drottningen av komedier, jag vet inte om jag sett en film med henne som jag faktiskt inte gillar. Både Miss Secret Agent och The Proposal ligger båda på min lista för dom bästa filmerna jag sett!

Miss secret agent
Fantastiskt underhållande film! Jag har varit fast sen jag såg den första gången jag såg den. En agent som inte ens vet vad smink eller högklackade skor är ska gå under cover på en skönhetstävling, kan det bli bättre!

The proposal
Detta kan helt ärligt vara en av de roligaste filmerna jag sett någonsin. Tror att jag hade kunnat se denna filmen hur många gånger som helst utan att tröttna. Likheten mellan sandras roller i dessa filmer är ganska så stora och det är kanske det som jag älskar med dem!

Two weeks notice
Detta är kanske den av dessa 3 filmer som jag tycker minst om, men den är fortfarande bra. Sandra och Hugh Grant är riktigt bra tillsammans och kemin går inte att gå miste om!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 269 visningar

Gillar

Kommentarer

Tanja,
Här måste jag ju bara inflika med en av mina absoluta favorit filmer och Sandra Bullocks bästa. The Blind Side! Har du inte sett den rekomenderar jag den starkt! Den bygger på en sann historia så ta och googla upp den riktiga personen som Bullock spelar så är det slående likt!
tanjaselma.blogg.se