13 Reasons why – Säsong 4

Igår var det riktigt skitväder så jag unnande mig en helt ledig dag där jag knappt lämnade soffan. Igår kom också den sista säsongen av 13 reasons why ut på netflix. Jag kom på det lite för sent för att plöja hela säsongen på en dag, men nu har jag sett klart den. Det är också anledningen till att det inte blev något blogginlägg igår, jag glömde helt enkelt bara bort tiden.

Att detta skulle bli den sista säsongen viste vi om sedan innan och därför har serien också kunnat få ett planerat slut. Även om jag har tyckt att alla säsonger har varit bra så var den första säsongen en klass för sig och det gjorde faktiskt inte något att serien tog slut.

Vi fick i mångt och mycket följa Clay när han försöker hantera allt som hänt de senaste åren. Alla hemligheter som han måste hålla för personerna som han älskar och hur det påverkar honom psykiskt. För galen har han helt klart varit i perioder, men med facit i hand så är det väl inte så konstigt. Dessutom så har han ju för att han är en bra vän hamnat i problem och blivit anklagad för saker som an inte gjort och det måste ju tära på en väldigt mycket!

Så att se hur alla sakta men säkert försöker hitta tillbaka till sig själva och något typ av normalt liv har varit väldigt spännande att följa. Sen går det ju inte att komma ifrån att det sista avsnittet absolut krossade mitt hjärta. Att Justin blev så sjuk att han faktiskt hade utvecklat AIDS var ju helt förkrossande.

Så trotts att jag tycker att serien ar varit bra så gör det mig inte något att den är över för mitt hjärta har blivit krossat nog…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Såg precis klart sista säsongen, usch vad jag grät! 😭
nouw.com/beattriicee